Crema de carabasseta


La crema de carabasseta i ceba és una delícia que podem gaudir a partir de les primeres setmanes de maig.

Ingredients per a 2 persones:

-1 Carabasseta mitjana/gran.

-2 cebes mitjanes.

-Oli d’oliva de la serranía del Turia (Xelva).

-Llet vegetal d’avena.

-Vi blanc de Utiel-Requena una miqueta.

-Pimienta negra molida, sal i timó.

Recordem que tots els ingredients són naturals i conreats sens químics.

Preparació:

-Tallar la ceba a gajos xicotets.Tallar la carabasseta xicoteta i mig fineta. Sofregir-ho a foc mitjà. Afegir-hi sal, pimienta i espécies. Quan estiga blandet afegir el vi, una xorritaeta i deixar que s’evapore. Afegir la llet vegetal fins a cobrir. Deixar 15 minuts.

Batir-ho tot ben batut iservir-ho en un bol com es veu en la imatge.

Deliciós!!!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s