Crema de remolatxa

La crema de remolatxa la podem disfrutar gairebé tot l’any. També es poden fer variants com el gazpaxo de remolatxa.

Ingredients per a 2 persones:

-Una remolatxa gran.

-Una ceba gran.

-Oli d’oliva verge dels nostres amics de “La caterva” de la serrania del turia.

-Llet vegetal d’avena.

-Vi blanc Utiel/Requena.

-Sal, pimienta i espécies.

Preparació:

Tallar la ceba i la remolatxa xicotetes.Acontinuació sofregir a foc mitjà durant 15 minuts. Quan estiga ben rehogat afegir una miquiua de vi blanc i esperar a que s’evapore. To seguit afegir llet vegetal fins a cobrir i un ditet més. Deixar 15 minuts.

Batir-ho tot molt bé.

Fin. A gaudir!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s